Skip to content

Tikonin tuki ja ylläpito on päättynyt 30.6.2022. Silti ohjelmisto monella on vielä aktiivisessa käytössä. Ohjelmistorobotin avulla voit pidentää siirtymäaikaa tai helpottaa siirtymistä uuteen ohjelmistoon.

Tikonin toiminnot käynnistetään yleensä manuaalisesti ja syötteenä olevat tai tuloksena syntyvät tiedostot käsitellään omalla työasemalla. Manuaalisessa käsittelyssä riskinä on aineistojen sekoittuminen ja arkistoinnin hankaluus. Ohjelmistorobotti pitää työtiedostonsa aina järjestyksessä ja nimeää ne arkistosta helposti löydettävällä tavalla.

Erityisesti ohjelmistorobotista on apua tilitoimiston kirjanpitäjälle, jonka vastuulla on saman toiminnon käynnistäminen useammalle asiakasyritykselle. Robotille voidaan opettaa tavanomaisen virhetilanteiden tunnistamisen ja ohjeistaa se ilmoittamaan tilanteesta asianomaiselle yhteyshenkilölle, vaikkapa myyjälle, ongelman korjaamiseksi.

Anna toistuva työ robotille tehtäväksi

Täytä alla oleva yhteystietolomake, niin olemme yhteydessä niin pian kuin mahdollista ja autamme sinua valitsemaan sopivat prosessit, jotta voit keskittyä asiantuntemustasi vaativaan työhön.